I'm back!!

Hello, som ni kanske märkt så tog jag en ganska lång paus fram tills nu tänkte jag. Anledningen var att jag absolut inte hade något att blogga om! Men nu kommer det börja hända lite roligare saker i mitt liv som ni kanske tycker är lite roligare att läsa om!
Aja, idag var jag ute och sprang på morgonen... Höll på att dö! Men det blir nog bättre efter några gånger:)
Sen kände jag och lina att vi behövde gå ut och sälja new body (så om någon vill köpa så säg bara till!!)
Jag och mamma har varit jätte duktiga och gjort....... SUSHI!! Asså det är det bästa jag vet! Ska ta och äta det nu så vi hörs senare!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3272219/images/2012/pic_196333253.jpg" class="image">

The notebook

Kollade nyss på ''The notebook''. Asså det är klart den bästa filmen, har sett den flera gånger men den är ändå bäst! så himla sorglig så jag sitter här och gråter helt ensam. En rekommendation för er som inte sett den!



Hörs senare!

Fredag

Halloooo, är just nu i skolan och ska gå in på engelskan snart! Ikväll ska jag, rebecca och lina kolla på match så vi hörs!!
Asså dom har verkligen jätte fina ögon, speciellt Louis (andra nerifrån)

Måndag

Godmorgon! Är på väg till Stockholm med skolan för att kolla nobelmuseet. Tror inte det blir så kul, men roligare än skolan iaf.
Hejdå så länge:)

You stole My heart With just one look

Godkväll!
Sitter och kollar på en film som heter taken, den är jätte hemsk men jätte bra! (visas på 4:an) rekommenderas!

Efter att jag och mamma hade varit i Stockholm så tog vi en sväng förbi mormor, och där åt vi.... Semla! Jätte gott!
Sen kände jag att jag behövde ta en sväng så då gick jag och lina en ganska lång promenad! Skönt med tjejsnack samtidigt:)
Nu ska jag fortsätta kolla filmen för nyheterna är slut när som helst.
Hörs imorgon

Jag och Pauuuuulina igår

Stockholm

Var nyss ute på prommis med Crut och har också ätit smoothiefrukost, mums!
Jag och mamma ska dra in till storstaden strax så vi hörs senare.
Ha en bra Söndag

Melodifestivalen

Såå bra att Loreen vann! Vi kommer typ vinna hela skiten nu! Sitter iaf hemma hos Rebecca med lina, Paulina, Alicia ock jossan.
Hörs senare!

I don't know

Hade riktigt kul på Gårn men nu ska jag gå och lägga mig så att jag orkar upp imorgon. Ska nämligen vara med Paulina och det är inte kul om man är så trött så att man inte ens orkar snacka!
Godnatt.
Trötta jag just nu.... Så vacker!

Friday friday!

Äntligen är det helg! Även fast veckan inte alls varit jobbig så känns det skönt med helg och slippa skolan. Idag på syslöjden fortsatte jag med min klänning som faktiskt börjar ta form, vet inte om jag ska ha den på balen, men om den blir bra, varför inte liksom!?
Gjorde kolakakor när jag kom hem, jättegott! Vi gjorde det i skolan för några veckor sen och det är otroligt gott! Nu är jag iaf påväg till Gårn med vänner, hörs sen.

Riktigt dåligt

asså sorry för att jag inte bloggat (känns som att jag säger det typ hela tiden!) men jag ska försöka bli bättre på det!
idag i skolan har vi gjort annorlunda saker på varje lektion. Imorse hade rektorn proppat in en extra lektion med fysik inför nationella, sen kollade vi på film på no:n. Efter det hade vi en chill spanska, sen lunch (taco). Sen diskuterade vi på två lektioner om filmen vi sett på no:n och på so:n kollade vi på en film om andra världskriget. Det har alltså varit väldigt lugnt fast torsdagarna egentligen brukar vara värst!

Ska snart äta ugnspannkaka, sen träning!

See ya, bye

Gottigottgott

Vad lider jag av??

Asså jag fattar inte?!? jag började lyssna på ''Stole my heart'' med one direction och började GRÅTA?? asså det är nog den bästa låt jag hört, det känns liksom som om jag får ont i hjärtat på riktigt?:o helt rubbat, men jag kan inte rå för det



Godnatt!

Goddag

Vaknade sent idag, men det var skönt! Ska snart iväg och kolla på killarnas match som börjar 14 i hölöhallen. Efter det har vi egen match så innebandydag idag!

Saturday

Denna dag har spenderats med massa vänner. Det började med att jag drog hem till Paulina, vi hade inte setts på jätte länge så det var kul att träffas! Senare på kvällen mötte vi upp Jens, Niklas och Victor för att gå hem till Rebecca och kolla på melodifestivalen. Johan kom också dit efter ett tag och vi började då kolla på one tree hill. Har ju sett alla klipp med Rebecca men det var så länge sen vi såg dom allra första avsnitten så det var jätte mys!
Nu äntligen ska jag sova, kommer vara jätte trött imorgon! Som tur är så har vi inte våran match förrän 16.30 så man hinner ju iaf med sovmorgon:)
Ha det bäst, godnatt

Min och mormors goda fruktsallad vi mixade ihop:

Fredag

Idag har jag bara slappat och ätit godis som jag köpte på kryssningen, gottigottgott! Ska nog till Gårn ikväll och träffa lite folk. Kanske drar hem till någon efter eller så och kollar på film eller 1D klipp :p

Hörs senare när jag har gjort något roligare som jag kan berätta om!

Back home

Hallojsan!
Kom hem för ganska många timmar efter en mycket rolig 24-timmars kryssning med underbara människor!
Vi hade jätte roligt och hann faktiskt med väldigt mycket på så kort tid. När vi först kommit in på båten så kom vi väldigt snabbt till våra hyttar där vi skulle sova. Jag fick först chock för att det var så litet, men det visade sig senare att alla hyttar såg ungefär likadana ut (förutom Jossans!). Framåt kvällen drog vi på buffemiddag där det fanns allt möjligt att välja på, visste inte vad jag ville ha så jag vräkte på med typ allting. Jag, Rebecca och Jossan hann kolla tax freen innan vi skulle ner till baren och så och jag började kolla på lite parfymer, men blev så snurrig och förvirrad så vi orkade inte gå runt där inne så länge.
På kvällen sjöng vi karaoke, dansade på disco, träffade en rolig gubbe som vi såg hela tiden och sprang runt och spelade på alla spelautomater, haha!
Jag var jätte nervör inför sovandet, för jag trodde typ att jag skulle spy för att det guppade så mycket.... men så blev det inte alls, sov som en stock!

Idag vaknade vi tidigt och drog till frukostbuffeen, mums! sen åkte vi upp till högsta våningen för att bada och sola vilket var väldigt skönt! Jag hann också köpa en parfym som luktade väääldigt gott, Escada Taj Sunset:


Bilder på meee, Rebecca och Jossan, från Rebecca!




Bye bye

RSS 2.0