Sammanfattning

Sitter just nu och väntar på att båten ska öppnas så att vi kan gå på. Det är hur många barn som helst så det är väldigt rörigt!
Tänkte berätta om vad jag gjort dom senaste dagarna:

Måndag: i måndags så kom mormor och hämtade mig tidigt på morgonen. Vi åkte först till skärholmen och sen till Stockholm i jakt på underkläder. Fick med mig ganska mycket hem så jag är nöjd!
Efter shoppingen åkte vi tillbaka hem till mig för att äta middag med familjen, men senare drog jag och mormor hem till henne. På dagen hade vi köpt jätte mycket frukt och bär (jordgubbar, hallon, plommon, äpplen, bananer, vindruvor, päron osv) som vi sedan åt på kvällen samtidigt som vi kollade på yesman, en film med Jim Carrey, min favoritskådis.

Tisdag: mormor väckte mig tidigt för hon hade gjort värsta frukosten, jättegott! Efter frukosten drog vi ner till ett gym som hon har i hennes bostadsområde. Det fanns allt möjligt där nere så jag sprang lite på löpbandet, lyfte några vikten och provade i princip på alla maskiner. Jag blev så himla kär i motionsbandet och har väldigt länge velat ha det så mormor och jag bestämde oss för att åka och köpa ett som jag skulle få som en väldigt tidig födelsedagspresent. Imorse provade jag det och det var verkligen jätte roligt så nu ska jag verkligen börja springa och få upp konditionen till coopertestet i skolan!
Går tyvärr inte att ladda upp bilder men försöker så fort det blir bra internet.

Nu ska vi snart gå på så vi hörs senare eller imorgon, puuuuss!

Kryssningsdags

Hörs senare!!

Halloj

Har inte bloggat så mycket men har haft så mycket annat att göra. Tänkte göra ett större inlägg imorgon innan vi åker på kryssningen så ni får se lite bilder och så från dagarna som gått! Kan ju berätta att jag och mormor var och köpte ett väldigt efterlängtat motionsband till mig idag som jag verkligen kommer använda! ( lagom inför bikinisäsongen)
Men vi hörs som sagt imorgon så håll utkik! Godnatt

Söndag 2012-02-26

Kan ju börja med att säga förlåt för väldigt dålig uppdatering! Menmen har bara inte haft tid så det så.
Igår hade vi match och den slutade 3-3. Jag tycker att vi spelade riktigt bra och fick spel i laget flera gånger. Efter matchen så åkte jag hem och kollade på film samtidigt som jag åt en Ben&Jerrys, det var riktigt gott kan jag säga er!

Senare på kvällen drog jag hem till Rebecca och sov där. Vi var uppe typ hela natten och kollade på One Direction klipp, och jag är bara så kär i allihopa!
Speciellt Harry!!!!

Imorse kom mamma och hämtade upp mig hos Rebecca och så drog vi in en snabbis till Södertälje. Jag hade nämligen glömt köpa det jag igentligen åkte in för att köpa i fredags, ögonbrynspenna, så en sådan blev det idag.

Just nu sitter jag och lyssnar på Loreens låt från melodifestlivalen! Asså jag säger bara att om vi inte skickar vidare henne så kommer vi stortorska men om vi gör det så kommer vi fan vinna hela skiten!!!



Det jag köpte i fredags är detta, lite smått och gott som behövs!


Vi hörs senare!

Gameday

Nu drar jag på match! Hörs senare:)

Fika

Nu tar vi en morotskaka på fiket, muuuums!! Går tyvärr inte att ladda upp bilder just nu, så ni får bilder när jag kommer hem:)
hörs senare

Shoppa

Är påväg in till Södertälje med Rebecca! Vi ska kolla lite småsaker och jag ska först och främst se om jag hittar någon snygg tröja till kryssningen på onsdag. Min, rebeccas och jossans familj m.fl ska åka med Birka paradise och det kommer verkligen bli jätte kul! Ha det bäst, puss!

Thursday

Kom nyss hem från en jätte jobbig dag med skolan. Vi var vid ett reningsverk för att se hur allt gick till. För det första så luktade det pyton överallt (extra mycket i det sista rummet) sen skulle vi först ta oss ner med hjälp av en trappa till 55 meter under marken och det värsta... Vi skulle tillbaka upp för den där trappa igen:o det kändes som om den aldrig skulle ta slut!
Är iaf sjukt trött efter denna dag och har fått jätte ont huvudet så jag ska försöka vila bort det lite.
Här får ni en bild från längst ner i reningsverket, ha det bra!

WOW

Ligger och lyssnar på den här låten, och kollar:) så imponerande!! Kan inte fatta hur dom gör:o 
Fick tippset av Alicia


Länkbyte!

Tänkte göra ett länkbyte åt min superbästa Rebecca Kinnunen! Kan ju berätta att vi kännt varandra väldigt länge och har på senare tiden blivit väldigt tajta. Rebecca är en tjej med jätte härlig personlighet, snäll och vi har alltid lika roligt tillsammans.
På hennes blogg kan ni läsa om hennes vardag, vilket innehåller innebandyträningar, matcher, umgänge med vännerna och skolan!!

För att komma till Rebeccas blogg, klicka
 HÄÄÄÄR


Snyggingen i egen hög person!

Blask..

Asså jag är så trött på snöblasket ute just nu! Kan det inte antingen vara vinter och riktig snö eller hoppa över blaskvåren och gå direkt till sommaren?!

Idag i skolan så fick vi bl.a träffa våran nya SOlärare, jag tycker att han verkar bra och det ska bli kul att se vad han kommer använda för metod när han undervisar, är så trött på lärare som bara snackar fast ingen egentligen fattar!
Om några minuter så kommer farfar förbi och då ska han skjutsa mig och Lina till kören:) var ju inte där förra veckan, men hoppas att jag inte missat så mycket!

Vi får höras senare ikväll, bye bye!

Såhär halt var det när jag skulle hem efter skolan:o ramlade 2 gånger och det var ett under att det inte blev mer!!

Onsdag

Tjollahopp! Sitter i sofforna vid cafet i skolan med mina vackra vänner!
Here they are:

Södertälje

Nu drar jag och mamma in till Södertälje, hörs senare!

Snart framme

Asså nu har jag rejält ont i rumpan!! Men är i Stockholm så det är inte så långt kvar:)

Hemfärd

Nu åker vi hem efter en jätte rolig och mysig vecka här i Björnrike! Alla har packat osv. Jag laddade hem filmen "the bodyguard" igår så jag ska kolla på den nu på vägen hem. Whitney Houston är ju med i filmen med Kevin Costner. Om ni inte redan visste det så kommer låter "I Will always love you" från den filmen. (versionen med Whitney Houston).
Var det någon av er som såg hennes begravning igår? Jag började kolla, men det blev så långtråkigt när alla snackade så mycket! Dock så tycker jag att Kevins tal var väldigt bra!

Juste, skulle lagt upp bilder från igår när vi bowlade och så, men jag glömde ta kort så det blev inget. Det var förövrigt jätte kul att bowla!

Här får ni iaf en bild på familjen

Bowlingtime

Nu är vi påväg mot bowlingen! Bloggar senare:)

Sista dagen

Nu är det backen som gäller! Det är ju sista dagen så nu ska det åkas av.
Kl 14 ska vi åka och spela bowling, kuul! Anledningen till att vi gör det är för att det är jätte kallt och blåsigt idag så vi kommer frysa:)
Ha en bra Lördag så bloggar jag senare och lägger upp bilder från idag, kramisar

Moments

Asså jag måste bara säga att jag får jätte ont i magen på ett ställe i den här låten för att den är så himla braaaa!!

Det börjar på 00.53-00.58. Det är så bra så jag bara ler och vill typ hoppa runt! jag kan få så på vissa låtar, eller snarare på vissa ställen i låtar och jag fattar inte, jag kan bli helt galen!


Bye bye!

Träningsverk

Asså jag har en sån himla träningsverk! man tror inte att det tar så mycket att åka, men mina ben är helt off just nu. Hahah, Markus och pappa åkte ju längd på förmiddagen, men sen kom dom till oss för att fika och bara ta det lugnt. Då satt vi typ mitt i backen och pappa och Markus hade åkt i ett spår som låg uppe på höjden, så när dom sen skulle ner till oss så var jag tvungen att bära markus för det är för svårt att åka ner med längdskidorna för backen, dom har ju inga vassa kanter som tar emot. Så jag och Markus ramlade typ 10 gånger och det var totalt kaos!
Kan ju passa på att säga att jag skickade in mina gymnasieval i Tisdags eller om det var Onsdags. Om någon undrar så tog jag ekonomi på Rönninge som första och sedan två andra Rönningeval som 2:a och 3:a. Anledningen till att jag valde allt på Rönninge är för att jag tycker att skolan verkar så mysig och liten, påminner nästan lite om våran skola tycker jag. Sen har dom asgod mat och det är ju verkligen en bonus!

måste bara säga att Anton gjorde en jätte rolig vurpa idag! Han åkte i skogen och hade typ full fart, sen glömde han helt svänga så han åkte nästan rakt in i ett träd. Som tur var så hann han sakta in ganska mycket innan. Anton skrattade (även om han ser assur ut på bilden) och jag och mamma började asgarva!!




hade lite kul på Afterskin! Markus på första bilden och mamma längst ner.


Efter Afterskin

Nu ska jag fortsätta med min so, hoppas jag hinner klart idag, annars får jag fortsätta imorgon. Jag har ju ändå hela helgen kvar!

Ha det bäst!

Friday

Hejsan, bloggade inte så mycket igår, men det var för att jag skrev på min so-uppsats! Den börjar bli klar, men jag fattar inte hur alla lärare tänker:s jag fick hur mycket plugg som helst, jag är ju faktiskt ändå på "semester". Det borde ju betyda att man ska slippa allt jobb i skolan?
Aja, nu sitter jag iaf och äter lunch, pannkaka! Pappa och Markus åker längd idag så det är bara jag, mamma och Anton i backen :) det går tyvärr inte att ladda upp bilder just nu, så gör det ikväll;)
hörs senare!

Värme!

Jag och Markus sitter inne i värmestugan för att värma oss! Det är så kallt, speciellt om mina tår och fingrar. Snart kommer resten av familjen och då ska vi grilla hamburgare :)

Tjoho

Ute i backen nu, bloggar mer sen!

Sool

Sitter nu och myser i solen!! Hoppas på att få lite färg:)

Onsdag

Godmorgon alla glada! Idag vaknade vi lite senare än andra dagar, jag tror att det var för att vi var uppe så länge igår och spelade kort. Jag har nog aldrig skrattat så mycket som jag gjorde igår så det var svårt att coola ner sen och sova!
Nu ska vi iaf ut till backarna och solen skiner så det kommer nog bli en jätte bra dag idag! Såg att Max var avunsjuk på mig så jag tänkte åka lite för honom idag också. Ha en toppenbra dag så bloggar jag nog mer i backen sen!

Alla ♥-dag!

Hallo, idag är alla hjärtans dag och jag tycker själv inte att den dagen är någon speciell, den kanske skulle vara det om jag hade någon att dela den med! men det får duga gott med familjen just nu ;)


Idag har vi varit ute i backen hela dagen, det var väldigt kallt och blåsigt så det var tur att jag hade satt på mig mer kläder idag än igår. Efter backen tog vi liften till hotellet där afterskin är. Det är så mysigt där, skön musik, sköna soffor och mysig omgivning. Idag tog jag en varm choklad med grädde, mums, det hjälper ganska bra mot kylan. Efter det tog vi liften som ledde oss hem till vår stuga. Nu sitter jag här i soffan och kollar på tv. Markus och Anton spelar kort och mamma och pappa lagar mat. Idag blir godaste maten, mammas pastasallad med kyckling, bacon, grönsaker och en jätte god dressning! Senare blir det basta. Jag vet inte hur ni känner, men för mig känns det självklart att alltid basta efter en lång dag i backen, har gjort det i alla år och kommer nog alltid göra det framöver också!


Senare på kvällen tände dom lampor i backarna och det var verkligen jätte mysigt!
(dålig och suddig bild)

Nu

I liften med markus

Skidor

Nu är alla klara så nu drar vi ut till backen!
See you soon!

Some die young

Hello, ska precis göra några läxor medans dom andra bastar. Jag bastade nyss och det är verkligen så himla skönt med värme!
Efter backen åkte vi till afterskin för att ta det lugnt och bara vara, var inne i skishoppen och hittade en jacka som jag vill ha!! Vi hann bara vara där i ungefär 1,5 timme, för vi var tvugna hinna med liftarna som stängde så att vi skulle kunna komma hem. Det sköna är att vi bor så nära backen så att man bara kan glida till och från backen väldigt lätt, smidigt!

Nedan får ni några bilder från idag

image description


Jag, pappa, Anton och Markus

Sonfjället (berget längst bort) som är ganska känt och som man ser från Björnrike när det är klar himmel ute.

Ha en trevlig kväll så bloggar jag mer imorgon!

After ski

Sitter på after ski:n efter en jätte mysig, kall och solig dag i backen. Lägger upp bilder från idag senare!

Wihooo

Nu kör vi!

Lunes

Fjällenfrukost! Nu vill jag bara ut och åka!

Framme

Vi kom fram för ungefär 1,5 timme sedan. Våran stuga är verkligen jätte mysig, längtar till backen imorgon!
Jag och mamma åkte direkt upp till hotellet när vi kom fram för att hyra skidor till mig. Hade innan beslutsångest för vad jag skulle välja mellan snowboard och skidor, men det blev ett par storslalomskidor tillslut. Insåg nyss hur mycket läxor jag har med mig så tänkte börja med det nu så att det inte blir stressigt dom sista dagarna!

Mamma håller på med maten, Markus och Anton kollar på hockey och pappa går runt och utforskar stugan, haha, så alla är samlade.


innan vi åkte!


In the car


Stugan


Fin utsikt!


Just nu

Nu ska jag äta, så vi hörs senare eller imorgon

Myyys

Sitter i bilen och har kopplat upp mig på pappas internet så nu kommer nog tiden ändå gå ganska fort, men vi har många timmar kvar ändå ;)

Ha det bäst!!



Nu, i bilen!

Sunday

Nu börjar färden till Björnrike på 6-7 timmar!
Bloggar senare, pussen

Godnatt

Hade jätte mysigt med Rebecca och lina ikväll, vi kollade melodifestivalen, sjöng Singstar, dansade osv.
Nu ska jag försöka sova, upp 06.00 imorgon för färd mot björnrike:)

Godnatt, så hörs vi!

Melodifestivalen

Påväg hem till Lina för melodifestivalen!

So many things I need to say to you

Hello, håller på med packningen inför imorgon. Så jäkla svårt för allt är så stort (termobyxor mm) så det kommer typ inte få plats! ska packa i min innebandybag för den är ändå ganska rymlig.
Var ju med lina och kollade när rebecca blev brunett, riktigt snyggt blev det!!
Nu ska jag fortsätta packa och senare ikväll blir det nog film med några vänner.
Ha det bäst, puss!

Saturday 2012-02-11

Tjolahopp, sitter hos frissan med Lina och väntar på att Rebecca ska bli klar. Kommer nog bli superbra tror jag!!

Puss!

Vinst!!

jaaaaaaa,
 Känns så otroligt skönt med en vinst, var ett tag sen senast 3-2 blev det. Vill bara säga hur glad jag är, hoppade typ tre meter upp i luften när vi gjorde sista målet... by Ronja, riktigt braa!

Ska sms:a Rebecca och höra med henne om imorgon, hon ska färga håret och jag vill verkligen följa med! sen ska vi kanske vidare för att kolla match.
Hoppas ni får en trevlig kväll, så hörs vi tomorrow!


Bästa Laget!!

Friday

Tjoho, allt bra med er? med mig är det fintfint, förutom att jag har en sån otroooolig träningsverk i mina ben sen idrotten, och så fylldes det på av träningen på kvällen och ännu en träning igår! så jag känner mig helt off. Det jobbiga är också att vi har match ikväll så vi får ju se hur det går då :o

Bloggade inte igår, men kan ju säga att vi först gjorde nationella prov i svenska på morgonen som säkert alla redan vet. Det kändes faktiskt bra, men det blir så jobbigt när man sitter där och ska börja skriva, för jag kommer liksom inte på nån bra början direkt, men sen flöt det på och jag lyckades få till vissa riktigt bra meningar om jag får säga det själv ;)
Vi hade också träning på kvällen och det var då jag ökade på min träningsverk. Vi körde tvåmål och vårat lag förlorade så det andra laget fick bestämma straff, haha, så vi fick hoppa grodhopp runt planen och det brände i benen kan jag ju säga!

Idag hade vi matteprov och det kändes väldigt bra tills jag kom till sista uppgiften då jag fick hjärnstop. skrev 2 a4 sidor med förslag på lösningen så får hoppas att jag kan få nån poäng för att någon uträkning var rätt.
I slutet av dagen så gick jag runt till alla lärare för att hämta läxor inför nästa vecka då jag ska till fjällen... LÄÄNGTAR!! var faktiskt inte så farligt mycket så det ska jag nog hinna med, även fast jag kommer ha fullt upp med annat!
Ska vila nu och bara hoppas på att mina ben vaknar till tills matchen ikväll.

Ha en fin fredag!


Bye bye!

Where have you been

hejsan! Kom hem från skolan för ett tag sen, ska alldeles snart dra iväg på kör. Jag tror det blir både sång och kanske lite planering inför Rom också.
Det har varit väldigt segt i skolan idag, tror att det är för att jag är så trött, som alltid! Men på hemkunskapen bakade vi och jag, Alicia och Max gjorde en kolakaka som var jätte god! jag och Alicia proppade i oss hur mycket som helst, så Max fick knappt några. Hade jätte ont i magen, jag borde ha lärt mig nu att man inte kan proppa i sig hur mycket som helst! men det blir bara likadant varje gång.
Imorgon är det nästa del av nationella proven i svenska så ska väl ta och plugga in alla olika saker som krönika, debattartikel osv när jag kommer hem senare.

Ha det bra sålänge!

Min snygging till vän, Alicia!

Tisdag

Har varit lite dålig uppdatering, ska försöka bli bättre på det.
Idag i skolan så hade vi nationella prov i svenskan. Det var inte så jätte svårt men jag var så nervös innan så det kändes värre än det faktiskt var när jag satt där och skulle börja. Svarade iaf på alla frågor så jag hoppas det gick bra;)
På idrotten efteråt hade vi fys/styrka, det var apajobbigt. Vi körde någon ny träningsmetod som hade uppfunnits i typ japan, Kina eller Thailand tror jag. Hade iaf träningverk i ben och armar i skolan sen så det verkar ju ha gett lite;)
Nu ska jag sova, men vi hörs! Goodnight

Ytterligare en gammal bild på mig och Alicia från när vi var i Singapore, haha!

Bildbomb


Jag och Lina asglada efter skolavslutningen för 4 år sen (tror jag)

Alice spöar upp Amanda, hahah!

Superglada Rebecca i skolan

Några av mina fina tjejer påväg till Romme

Haha, på min, Linas och Rebeccas fest! (Rebecca, jag och Alice)

Jag och Paulina (2 år sedan)

Max, gullegrisen, påväg till Romme

Kören sjunger på skolavslutningen (4 år sedan)

Alice, jag och Markus (en aning flamsiga)

Amanda, det var ett tag sen, har växt till sig lite bara!

Paulina och Jossan. Lite trötta efter skidor ;)

Snyggingen och jag i fjällen

Alice, söööt!!

Me och Mami på Mallorca (1,5 år sedan) Saknar brunheten!!

Jag och Lina Fina påväg till Umeå

Alicia och jag chillar mitt på vägen


Gamla favoritlaget... saknar!!

Mot Bounce!! Bästa jag sett!



Happy Birthday till mig!

Lina och Rebecca, ganska länge sen.... typ förra veckan om jag kommer ihåg rätt.

Familjen på Kanarieöarna (pappa, mormor, jag och Markus)


Kören sjunger för...... KUNGEN OCH SILVIA!!


Började gråta när jag kollade igenom alla album, har så många roliga minnen så det är helt SJUUKT!!
Om ni inte skulle acceptera någon av bilderna så får ni säga till, så tar jag bort den ;)

Tack och hej leverpastej!

Måndag 2012-02-06

Hejsan, sitter just nu i mitt nya rum med datorn och kollar runt på olika bloggar. Jag följer väldigt många så det tar tid att kolla igenom alla. Idag har jag först varit i skolan, en helt vanlig dag med förbredelser inför nationella i svenskan som är imorgon... nervös! Verkar som att det ska vara så avancerade svar även fast det bara är läsförståelse. Aja, får hoppas att det går bra iaf ;)
Efter skolan så följde Rebecca med mig hem för att se mitt nya rum ( bytte med mamma och pappa igår så fick nya garderober och så på köpet ), men då insåg jag att möbleringen inte var så bra som jag tyckte den var igår, så Rebecca hjälpte mig med att ändra runt lite. Nu saknas bara gardiner, en hylla och spegel från mitt gamla rum som ska upp senare.
Blev verkligen glad, för pappa hade köpt hem semlor som vi snart ska äta, efter det ska jag ta en joggingrunda för att bli av med semlan igen... haha, nej då, men det är alltid bra att springa lite, för man blir ju så glad efteråt! Har lovat mig själv att faktiskt gå och lägga mig tidigare så att jag är klar i huvudet imorgon på nationella! skulle inte vara så kul om man fick hjärnstopp precis då liksom.
Ha en trevlig kväll!

Ska göra bildbomb senare ikväll med bilder från förr så håll utkik
En bild i förväg, på Paulina för typ 3 år sen

Saturday

Hello, vaknade för några timmar sedan, var ensam hemma vilket var väldigt skönt! Nu däremot är både Anton och pappa hemma. Vet inte vad jag ska göra idag, har inget inplanerat så kanske tar och möblerar om i mitt rum samtidigt som jag städar ordentligt. Det är verkligen såååå tråkigt, men det behövs! Ska kanske ringa mamma och kolla om hon kan köpa färg så att jag kan måla över min fondvägg jag haft typ 2 år nu och som jag verkligen inte tycker om längre. Senare ikväll så drar jag nog till någon och kollar på film eller nått sånt.
Ha en bra Lördag allesammans!

You're always on my mind

Tjenixen!
Kom hem från skolan för ett tag sedan, och gick på direkten ut med Crut (min hund). Det var väääldigt kallt, så hade typ ingen känsel i mina ben när jag kom in, det stack i dom. Bloggade inte igår för att jag inte hade lust och för att det dessutom inte fanns så mycket att berätta. Men kan ju berätta att jag bara var i skolan och när jag kom hem så kollade jag på O.C. Egentligen vet jag inte ens riktigt vad det handlar om (är mer en Gossip Girl och One Tree Hill älskare!). Aja, efter det så var det träning, 97:orna var med på våran träning och det var mycket tvåmål. Sen gick jag nästan och la mig på direkten, för var så himla trött!

Nu sitter jag framför tv:n (igen) och kollar på äntligen hemma. Ikväll blir det nog gårn för att umgås med vänner. Förra veckan kollade vi på The Voice Sverige, så lär väl bli det igen.

Nej, nu blev jag sugen på att kolla gossip girl för att jag tänkte på det, var ett tag sen.

Ha det bra så bloggar jag nog senare!


Bild på Crut från promenaden


See Ya!

Love isn't always on time

Godkväll!
Sitter och kollar på fuskbyggarna med mamma, myys! Tog nyss ett bad med ansiktsmask och skrubb, man känner sig så mycket fräschare efteråt! Innan det så var jag ute och sprang en runda, kallt i halsen men ändå uppfriskande, så nu känner jag mig duktig!:D
Ska gå och lägga mig innan 22 för att orka upp imorgon.
Ha det gött! Godnatt

Juste, jag bestämde mig för att skicka tillbaka klänningen för den var inte så som jag ville. synd, för den var så fin på bild... Aja det är bara att fortsätta leta ;)

Onsdag

Idag när jag kom hem så hade min balklänning kommit i brevlådan, så jag bara sprang in och öppnade upp den! Men när jag öppnade upp den så blev jag lite besviken, det var inte alls samma rosa som på bilden på internet, men jag provade ändå;) men då blev det en ännu större besvikelse, den var för stor!? Asså jag fattar inte! Jag hade kollat upp mina mått exakt och ändå så är den för stor, så jag vet inte om jag ska ha den längre:( får se hur det blir när mamma kommer hem och så!

Men idag har jag iaf varit i skolan, det var en helt vanlig dag. Hade våra vanliga lektioner som var väldigt lugna, vi behövde inte göra så mycket.
Blir snart upphämtad för att åka till kören, vi pratade ju om Romresa förra gången så kanske blir sång den här gången;)

Ha det bra så bloggar jag nog mer ikväll! Byebye

RSS 2.0