Förlåt

Förlåt för att jag inte har bloggat idag, men dagen har varit så jobbig och full av andra saker, som skola, plugg och match.
Ska sova nu, så skriver imorgon (hoppas jag!)

Godnatt!

Måndagkväll

Hej, sitter vid tv:n med mamma och myser. Dricker ett nytt te vi köpte igår, jätte gott! Ska strax gå och lägga mig för jag är så trött! Bloggar nog mer imorgon, byebye!

Dagens

Hejsan Svejsan, idag har jag varit i skolan hela långa dagen. Det är jobbigt när man är på lektionerna för att det känns som att tiden går så långsamt, men när man tänker efter när man kommer hem så har dagen ändå gått ganska fort, det rullar helt enkelt på ;) Längtar bara så mycket efter värme, var så fruktansvärt kallt i skolan idag. Kan dom inte skaffa några fler element liksom!?
Idag är en skön chilldag för jag har ingen speciell aktivitet, så det blir väl bara att stanna hemma och vila och sova, hehe. Hade tänkt städa rummet när jag kom hem, men gissa vad.... mormor min gullegris hade redan dammsugit mitt rum så jag slapp, tjohoo!!

Nu tänkte jag vara lite snäll och plocka ur diskmaskinen iaf. Tar nog en springrunda senare ikväll!

Här har ni dagens outfit btw



Blus Gina Tricot Byxor Vero Moda Smycken Gamla Ringen i mitten Efva Attling

Ha det bäst, bloggar nog mer senare!

Wallander

Halloj halloj,
Sitter och kollar på wallander, det är ganska bra faktiskt! ska försöka gå och lägga mig snart så att jag orkar upp imorgon ;) men blir beroende av filmen så jag kan inte dra mig härifrån!

Bloggar mer imorgon.

Sålänge får ni en bild på mig från idag



Ha det bra och sov gott!

Fika

Är hemma hos farfar med familjen och släkten för att fira mamma och farfar som fyller år. Riktigt myys!

Matchen slutade 4-1 till Onyx och det var väl inte direkt våran bästa match. Vi gjorde några småmissar samtidigt som vi gjorde vissa bra uppspel mm. Är bara besviken på min egen insats bara för att jag vet att jag kan vara så mycket bättre, men "shit happens!"
Det är bara att komma igen! Vill bara säga att ni var grymma tjejer!

Nu ska vi snart fika, så bloggar senare!

Gameday

Drar till Nyköping för match med bästa mot Onyx!
Bloggar sen, så ha en bra söndag!

Gammal bild på mig

Nytt

Detta är vad jag köpte i Stockholm, en blus, mobilhållare, läppstift och korta löparbyxor (cyckelbyxor) som man kan ha vid massa olika tillfällen. Som när man springer på sommaren, på dansen eller under shortsen på innebandyn så att man inte sträcker sig lika lätt ;)



läppstift Lumene (inte riktigt så rött, lite mer naturlig läppfärg) Blus Gina Tricot Mobilhållare Monki
Korta löparbyxor Gina Tricot

Bloggar inget mer idag så, Goodnight!

Balklänning

Har letat efter balklänning jätte länge och hittade en jätte fin på Nelly.com! precis den färgen jag vill ha och jättefina detaljer vid bysten! får se om jag kan beställa hem den och kolla på den irl ;)



Sen har jag tänkt mig en frisyr i den här stilen till:



Hehe, det kanske inte alls blir så ;) fortfarande så långt kvar (till balen vi ska ha i sommar för att vi slutar nian)

Hare bäst!

Gladiatorerna

Sitter just nu vid tv:n med min familj, gladiatorerna började precis så ska se det. håller på att ladda systemkameran så att jag kan ta kort på vad jag köpte idag, gör det senare ( i pausen eller nått). Mitt mål är att bli precis lika biffig som gladiatorerna...... NOT!! hahah, nej men dom är verkligen biffiga! :o



see you soon !

Where have you been

Godkväll, sitter just nu på tåget påväg hem från Stockholm. Jag och Rebeccii har varit och kollat runt lite i affärer, riktigt myys! Tar ett tag tills jag kommer hem eftersom vi bor med korna på landet;) bloggar när jag kommer hem och visar vad jag har köpt!

Ha det bra sålänge!

Gossip Girl

Kom nyss hem från gårn, vi gjorde inte så mycket, satt mest och pratade och tog det lugnt. Kollade på ''The voice Sverige'', jag tycker att det är riktigt bra! Innan jag går och lägger mig så ska jag kolla på några avsnitt av gossip girl box 4, SÅÅ bra!!

Hörs imorgon, Godnatt!

Rhodos!

Kom nyss hem från skolan, mamma var hemma och gissa vad det första hon sa var!?
- Vi har bokat resa till Rhodos! Snacka om att jag blev glad!! Vi kommer åka dagen efter skolavslutningen så det blir tajt med tid. Såg bilder på hotellet, det såg jätte mysigt ut och det finns många olika aktiviteter att göra. Volleyboll, tennis, pingis, aerobic, biljard, vattengympa och massa annat. Vi kommer ha all inclusive, vilket är väldigt sköönt. och det bästa..... FRUKOSTBUFEEN!! Stranden ligger 10 meter från hotellet, så kommer nog ligga där hela dagarna. Längtar verkligen!

Bild på hotellet



Kommer bli många utlandsresor dethär året. Nu i vår ska jag, mamma och mormor till New York,



Sen blire Rhodos.
Precis innan skolan börjar igen så ska kören åka till Rom och vara borta i en vecka



Kommer bli så himla kul!

V.7 ska jag till Björnrike och åka skidor, ska också bli riktigt kul! i år åker vi tidigare än vi brukar så kommer nog vara väldigt kallt, får klä på mig varma kläder (lager på lager).

Bild från förra året när vi var i Björnrike!

Nog om det nu, ikväll ska jag nog till gårn med några vänner! Var väldigt länge sen jag var där så ska bli kul att träffa några och bara sitta och prata och så. Sitter just nu och skriver frågorna på engelskan som jag inte hann klart, tur att våran lärare var sjuk så att han inte märkte att jag inte hade gjort dom ;) Kanske bloggar mer senare, annars så får ni ha en trevlig fredag!

See ya!


Dagens outfit



Byxor: Primark  Linne: BikBok  Kofta: JC  Fiskhalsband: Top Shop   Ringar: Gamla


Kom nyss hem från träningen. Ska fixa mig iordning, sen gå och lägga mig. Så NattiNatti!

Torsdag

Tjenixen, kom nyss hem från skolan, skönt att det är fredag imorgon säger jag bara! Ska ta en promenad med hunden och sen blir det läsa engelska typ hela kvällen tills träningen börjar senare :) hade läxförhör idag i no:n, det gick very good tror jag, kunde iaf allt. Jag trodde att det skulle vara på mer grejer än det var. Bloggar nog innan middagen.
Hare bra, pussen!

Crut från i somras

Ny header

Goddag!
Kände att jag ville göra en ny header till bloggen, och jag gjorde den faktiskt heeelt själv;) ganska glad, även om det blev ganska fel i början så gick det ju till slut ;) om ni vill ha tips om hur man gör så kan ni söka på ''lägga upp header på blogg.se'' på youtube, väldigt bra beskrivning!

Idag har vi haft en vanlig skoldag, förutom att vi skutade 13.00. Vi hade idrott direkt på morgonen och det var badminton dags. Vi körde en miniturnering och man skulle vara i lag, jag och Johan var i lag och vann 3/4 matcher, ganska stolt! näämen det var jätte kul!

Ska plugga lite, göra spanska och träna på no tills imorgon. Våran spanska lärare är verkligen väldigt skum! Alla har fått olika instruktioner på läxan, vissa hade hört att man skulle göra meningar av ord, andra hade hört att man skulle skriva egna glosor som man sen skulle lämna in. Jag gör glosorna iaf.

Om ungefär en timme hämtar farfar upp mig och skjutsar mig och Lina till kören ( första tillfället detta år), ska bli jätte kul. Ska anmäla mig till dans här i hölö när jag kommer hem också, det börjar i februari och jag, Lina och Beata ska gå där. Försöker få med oss Rebecca också, men får se om hon vill;) Ikväll har jag ingen aktivitet så tänkte kanske gå ut och springa en runda (kanske) och sen göra lite ansiktsmask mm.

Bloggar senare eller imorgon.

Bild från idag, mee!


Bye bye !

Sent

Ska försöka sova nu, bloggar mer imorgon!

Tisdag

Halloo!

Idag efter skolan så följde Alice med mig hem;) vi hade riktigt kul! Det var länge sen vi va så vi hade mycket att ta igen;)
ska iaf på träning ikväll, är vääldigt trött så får se hur det går. Den slutar så sent så jag kommer inte hem förrän typ 22.10 :) ska gå och lägga mig på dirren då!

Hör kanske av mig ikväll, Pöss pöss!

Haha, Max trodde att den nya iphonen skulle se ut såhär :))

Slappar

Sitter och chillar i sofforna i cafet med lina, alicia, Paulina och rebecca:) har haft hål i 50 min, 10 min kvar, sen blir det NO med Eddie, tråååååkigt!

Ha det bäst flodhäst!

Mina vackra vänner:

Sova sova säng säng säng, sova sova sova säng säng säng

Är trött nu, måste börja gå och lägga mig tidigare för jag får liksom ingen sömn, såå godnatt;)
Om inte NI är trötta så kan ni ju checka out min instagram: elinstraand !

Pluggar :o

Sitter just nu faktiskt och pluggar? ovanligt! tänkte att jag ville bli klar med engelskan i förväg så läser lite i en bok som heter ''Of mice and men'' som är helt ok.



Är bara tvungen att prova lägga upp en video, så kan ju lägga upp en låt som jag har varit peroende av nu 1 vecka ( har tröttnat lite ) men som fortfarande är bra!






Hoppas att det funkar nuuu!! ;)
Ha det bääst!

I came to win

Tjohoo! Kom hem från skolan för ungefär en halvtimme sedan, fick sluta lite tidigare idag för att lärarna skulle till Pärshagenskolan och göra något. I skolan hände inte så mycket, hade lots, bild och musik på morgonen, sen stod jag i cafet, vilket var en väldigt skön start på dagen. På eftermiddagen hade vi våran första lektion med Eva Holst :o det var väldigt konstig stämning, alla i skolan har berättat dåliga saker om henne så jag var nästan lite rädd. Men blev förvånad över hur bra det ändå var, trodde inte att hon skulle vara så lugn som hon var så det var ändå good! Snart ska jag plugga lite fysik med min farfar inför nationella proven. Känns som vi har missat så mycket i utbildningen så känner att jag måste ta igen lite innan, tur då att farfar är gammal fysiklärare ;) Ska kanske gå på Rebeccas mammas step up med Lina och Rebecca senare ikväll, hon skulle kolla om det fanns plats över till oss, hoppas verkligen det, för det är så himla kuuuuul!! om ni inte har provat så måste ni göra det, så jobbigt men ändå väldigt roligt, Marie (rebeccas mamma) kör på stenhårt, vilket är bra! ( kommer ha träningsverk imorgon lagom inför innebandyträningen ;)

Trööött

Gick upp ganska sent idag för att jag var så fruktansvärt trött!! Sitter just nu på lots med Max och tiden går aslångsamt! Har bild och musik efter det här och det är ändå väldigt chill! ;)

Ha en bra dag, bye

Don't try to fight the feelings

Hallojsan!

Har precis gjort ett jätte fint collage med mina friends:) Hittade inte seriösa bilder på alla pga att dom inte är så normala ( se nedan ) nejdå, dom är väldigt normala i verkligheten, men inte alltid på bild:)
Till mina vänner: ni betyder väldigt mycket för mig och gör mina dagar väldigt roliga, så tack för det!

Enjoy watching bilden!

We can make an eathquake

Idag har jag inte gjort ett piss, bara kollat på tv, vart inne på datorn och gått en långrunda med hunden. Vet att jag egentligen måste plugga och göra NO-frågorna tills imorgon, men orkar inte! Står i cafét den här veckan i skolan också, så måste baka;) gör nog den klassiska kladdkakan som är very nice!

Ha en trevlig kväll alla!

Jag och Rebecca från nyår
( dramakvällen nr 1 )

Goddag goddag!


Sitter och kollar på bilder på mobilen och kan knappt räkna alla bilder jag tagit med wowcam, så himla kuul!! Alla är så himla vackra!!

Här är bara några av typ 300 bilder:

.

Träningsverk?? Vet ej, men nånting är det iaf i mina ben som gör att dom värker ( förlåt rebecca för att jag säger det igen! ) Hade iaf jätte kul med lina och Rebecca, riktigt mys. sista timmen kom flamshumöret, skrattade åt ALLT!

Ska sleepa nu, nattinatti :)

Ny Blogg

Hej, jag heter Elin Strand och hade tänkt börja blogga. Vet inte riktigt vad jag ska skriva sähär i första inlägget, men kan ju säga att jag sitter och kollar på gladiatorerna ned mina kära vänner Rebecca och Lina. Ska försöka blogga inmorgon, men får se om jag kommer ihåg:)

Ha en trevlig kväll! Byebye

RSS 2.0